Vesti Bend "Zvuci srca"

Bend "Zvuci srca"

Bend „Zvuci srca“, koji čine osobe sa smetnjama u razvoju koje su pokazale poseban muzički talenat, ponovo se okupio. Članovi benda vredno vežbaju za predstojeće nastupe.
Cilj sa kojim je pokrenut ovaj jedinstven projekat je da kroz proces samozastupanja doprinese socijalnoj integraciji osoba sa smetnjama u razvoju. Razvoj njihovih potencijala i promovisanje njihovih mogućnosti za rast i razvoj omogućiće im kvalitetniji život.
O našim muzičkim talentima najbolje govori naša muzika i mnogobrojni nastupi. Sa nama su svirala neka od najpoznatijih imena naše muzičke scene ‘’Bajaga i instruktori’’, ‘’Deca loših muzičara’’, Jelena Tomašević, Dejan Cukić, ‘’Zemlja Gruva’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Neverne bebe’’, ‘’Blaža i kljunovi’’, ‘’Bajka’’, a podržali su ih i članovi grupe ‘’Ortodox Celts’’. Nastupali smo u Sava centru, na inkluzivni festivalima, u beogradskim klubovima, u školama, na Danima Defektologa i tako dalje.
Kada reči utihnu, neka muzika govori umesto nas. Zvucima srca rušimo barijere i razbijamo predrasude o sposobnostima osoba sa smetnjama u razvoju.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs