Vesti Druženja u martu i aprilu

Druženja u martu i aprilu

Kroz programe jednodnevih aktivnosti, tokom marta i aprila, učestvovali smo na brojnim kulturnim i društvenim dešavanjima. Kao i uvek nedelja je dan za sportske aktivnosti i razgibavanje U SC Olimpu, a tako je bilo i sada.
Iznenađeni snegom i hladnim vremenom u martu, nismo odustali od dobrog provoda. Na koncertu Sergeja Ćetkovića uživali smo u divnoj atmosferi i pesmama. Poneseni emocijama lagano smo plesali, a pala je i koja suza. Nastupom turske plesne trupe Fire of Anatolija, njihovim fantastičnim izvođenjem, raznobojnim kostimima i sjajnom scenografijom ostali smo bez daha.
Sa lepim vremenom i raspoloženje raste, a poneseni duhom proleća u aprilu posetili smo mnoga dešavanja. Druženja smo otpočeli scenskim spektaklom Lord of the Dance-a u Sava Centru. Pošto se po jutru dan poznaje, a nama mesec po prvom druženju, u aprili smo se fantastično proveli.
Na koncertu Seke Aleksić pevali smo i đuskali, nismo ni osetili koliko je brzo vreme proletelo, kao što bi naš dragi drug Bata rekao: „Zar već idemo kući?“. Toliko nam je bilo lepo da smo druženje nastavili sledećeg vikenda u Sava Centu na koncertu Željka Bebeka. Slušali dobre stare pesme, a naš Duci boem u srcu i duši, bio je najveseliji i ulepšao je svima veče.
Cvrkut ptica i šarenilo boja donose nove radosti, a mi sa nestrpljenjem iščekujemo da saznamo koja nova druženja i provod proleće donosi.

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs