Saradnja sa lokalnim sektorom

Saradnja sa lokalnim sektorom


Cilj
programa je pokretanje intezivne partnerske saradnje sa lokalnim sektorom (firmama) na polju razvijanja svesti da svi treba da pomažemo i podržavamo članove društva koji imaju problem i ne mogu ga samostalno rešiti.

Možemo se pohvaliti velikim brojem partnera, koji su od samog osnivanja organizacije uz nas, i bez čije podrške bi naš rad bio ograničen. Takođe postoji veliki broj novih firmi koje nam se priključuju prepoznajući značaj ideje i u ovim vremenima ekonomske krize neophodnost svoje podrške.

Saradnja sa lokalnim sektorom funkcioniše tako što predstavnike firmi obaveštavamo o aktuelnom problemu i aktivnostima koje sprovodimo apelujući na zajedničku saradnju. Velikim uspehom i značajem smataramo da tokom svakog dana širom Srbije minimum 150 različitih firmi ima mogućnost da  dobije informacije o ovoj populaciji, problematici koja ih prati i aktuelnim aktivnostima koje  se sprovode a u cilju poboljšanja kvaliteta njihovog života.

Zahvaljujući podršci mnogobrojnih donatora, Humanitarna organizacija „Dečje srce” već jedanaest godina uspešno realizuje programe koji imaju za cilj kvalitetniji život dece i mladih sa smetnjama u mentalnom razvoju.

Mišljenja smo da je naš narod jedan od najhumanijih u Evropi, pa i u svetu. Ovu konstataciju možemo izneti na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stupanja u kontakt  sa preko 20 000 firmi s jedne strane i činjenica da beneficije koje država daje firmama koje se uključuju u humane akcije skoro da nema, da nam je društvo siromašno i da postoji veliki broj ljudi koji traži pomoć za različite akcije.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs