Tokom oktobra meseca, sa našim drugarima, koji su sada već jedna prava uigrana i vesela ekipa, obliazili smo pozorišne predstave i bioskopske projekcije, ali i prave muzičke spektakle. Našu pažnju ovog puta privukla je predstvava Eko bajka u izvođenju Teatra 78, a na kojoj je prisustvovalo 16 naših drugara i tri volontera. Uživajući u predstavi naučili smo kako zaljubljivanje može da nas motiviše da promenimo svoje navike i sačuvamo prirodu, pravilno održavamo higijenu i lepo se ponašamo.
Naša sledeća destinacija bila je manifestacija Radost Evrope, jer prave radosti bez nas i ne bi bilo. Tokom manifestacije uživali smo u pokretima, slikama, pesmama, zvukovima ali i običajima koji su nam doneli naši drugari iz zemalja širom Evrope. Manifestaciju Radost Evrope posetilo je 19 dece sa 2 volontera.
Naše uho tokom oktobra meseca obogatili smo i muzičkim spektaklom najpoznatijе etno world muzičke trupe Terma iz Rusije. U punoj dvorani Sava Centra bili smo u prilici da čujemo bajke udaljenih zemalja ali i neke od nama stranih instrumenata poput balalajke koja je privukla najviše pažnje naših drugara. Na koncertu sastva Terma prisustvovalo je 17 dece i 4 volontera.
U dvorani Doma sindikata održan je Kids fest u okviru kog je naših 19 drugara i 4 volontera uživalo u ekranizovanoj avanturi Kaspera i Eme. Istoimeni film za decu svojim pustolovinama odveo nas je u daleku Afriku gde smo se upoznali sa šarenolikim svetom životinja ali i drugim kulturama koje žive u tim predelima.

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs