Zanatski program obuke za pomoćnika kuvara

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je četvoromesečni zanatski program obuke za pomoćnika kuvara u okviru projekta Mi radimo, budućnost gradimo, u toku. Zanatski program obuke pohađa 20 polaznika koji su podeljeni u dve grupe. Na samom početku polaznici su pokazali veliku motivisanost za rad, kao i pregršt kreativnih ideja za kulinarske čarolije na kojima će raditi. Ovog puta su se pozabavili pripremanjem voćne salate, zdravog dezerta koji donosi osveženje za vrele letnje dane.
Pohađanje zanatskih programa obuke omogućava polaznicima sticanje i unapređenje radnih veština koje će im obezbediti veće šanse na tržištu rada prilikom radnog angažovanja. Budući pomoćnici kuvara će naučiti šta obuhvataju pripremne radnje, poput pranja, sortiranja, seckanja namirnica, kao i pripremanje jednostavnijih obroka – proja, kiflica, salata, toplih sendviča, palačinki, čokoladnih mafina.
Projekat "Mi radimo budućnost gradimo" realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjom zanatskom školom. Implementacija projektnih aktivnosti finansirana je od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs