Vreme je za moje slobodno vreme-jun i jul 2014

I junu i julu smo nastavili da se družimo i pratimo dešavanja u našem gradu u okviru programa socijalne inkluzije. Mesec jun smo počeli posetom Muzeja nauke, Muzej GSP-a i Dečijeg muzeja u okviru 7. Noći muzeja. Razgledali smo stare kućene aparate,tehničke uređaje , muzičke instrumente i naučne eksperimente. Takođe, su naši učesnici imali prilku da uđu u stare autobuse, tramvaje i trolejbuse i sa veliko pažnjom uživali u priči kustosa muzeja o prvim prevoznim sredstivima. Mesec jul smo počeli u sličnom duhu, vožnjom i razgledanjem grada iz otvorenog autobusa gde smo na jedan drugačiji i nov način uživali u našem gradu.
Kao veliki ljubitelji muzike u okviru manifestacije „Proleće u Beogradu“ uživali smo u zabavnoj muzici naših popularnih pevača, kao i divnom vojnom okrestru „Stanislav Binički“. Posetili smo i dve večeri Jun Festa na Ušću i uživali u pravoj fetivalskoj atmosferi i pesmama Dženana Lončarevića i Amadeus Benda.
Ispratili smo i prikazivanje nastavka crtaća „Kako dresirati svog zmaja 2“ i to u 3D verziji,što je za većinu naših učesnika bilo novo iskustvo. Radionicom „ Letnje čarolije“ podestili smo se šta nam sve leto donosi, kako mogu da iskoriste letnje dane i kako se pripremamo za more. Takođe je svako od učesnika imao zadatak da izrazi svoju kretivnost pravljenjem letnje razglednice za osobe koje su mu drage.
Kao ljubitelji sporta,naši učesnici su imali priliku da u Hali Pionir pogledaju uživo oproštajnu utakmicu slavnog košarkaša Dušana Kecman i uživaju u pravoj navijačkoj atmosferi. U julu smo takođe posetili Halu Pionir i bili navijači na odbojkaškoj utakmici između Srbije i Amerike. Poslednja dva vikenda istog meseca smo proveli na bazenu Olimp, kupali se, sunčali i pripremali za more.
Fotografijama vam prenosimo delić našeg druženja i uživanja. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših nesebičnih donatora, organizatora manifestacije „Noć muzeja“, organizatori manifestacije „Proleće u Beogradu“, Melos estrada, organizatori „Jun festa“, „Cineplexx bisokop“ , „Dna communication“, bazen Olimp i Lasta a.d..

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs