Vreme je za moje slobodno vreme - maj 2014.

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo da smo i u maju nastavili sa održavanjem aktivnosti u okviru programa Socijalne inkluzije. Mesec smo počeli gledanjem utakmice na Partizanovom stadionu klubova Jagodine i Vojvodine . Bilo je to novo iskustvo za naše učesnike jer su neki po prvi put imali prilike da uživaju u pravoj navijačkoj atmosferi na tako velikom stadionu. Nako toga je usledilo druženje na stadionu Voždovac, ali ovog puta nismo navijali, već pevali na koncertu Marije Šerifović. Ređali su se hitovi koje su naši učesnici pevali u glas a posebno im se dopao nastup gosta koncerta Gipsy kings.
U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograd proširili smo svoje znanje o gradu u kome živimo, na turi Razgledanje Beograda tramvajem . Dobili smo čak i pohvalu od vodiča kako naši učesnici dosta znaju o svom gradu tako da je sat vremena vožnje proletelo za tren. Jedno popodne smo iskoristili za šetnju i kratke sportske igre na Kalemegdanu a nakon toga smo se odmarali uz pogled na ušće naših reka i osvežavajuće sokiće. Na kraju meseca bili smo gosti Srednje zanatske škole na manifestaciji “Zajedno pomeramo granice”, gde smo imali priliku da gledamo predstavljanje karate i kik boks kluba i vežbamo ove veštine zajedno sa njima. Uživali smo i u rok koncertu mladog benda koji je svirao omiljene hitove naših učesnika . Domaćini su se potrudili da nas ugoste na najbolji način tako da smo bili posluženi ukusnim krofnama koje su se pripremale u školskoj kuhinji.
Nadamo se da će fotografije uspeti da vam bar delić dočaraju naše druženje i uživanje. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših nesebičnih donatora, Fudbalskog saveza Srbije, Tržnog centra Voždovac, Turističke organizacije Beograd i „Elixir nature“.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs