Sastanak sa volonterima


Volonteri sastanakSastanak sa volonterima u okviru projekta „Delujemo jer nam je stalo“ – Jačanje pluralizma društva prema osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama održan je u prostorijama Udruženja „MNRO“ u Jagodini 17. februara 2014. godine. Sastanku su prisustvovali volonteri iz Jagodine koji su prošli seminar „Jačanje kapaciteta studenata Pedagoškog fakulteta u Jagodini“, kao i svi partneri koji učestvuju na projektu.

Ciljevi održanog sastanka bili su ponovno okupljanje volontera, njihovo ojačavanje, dogovor za pripremu i realizaciju završne manifestacije projekta „Igre bez granica“, kao i procena volontera i njihovih kapaciteta da se uključe u određene segmente manifestacije.

Sastanak je bio vrlo konstruktivan i koristan, kako za volontere koji su na ovaj način iskristalisali kako će konkretno izgledati manifestacija na koju žele da se uključe, tako i za partnere koji su od volontera dobili mnogo različitih ideja o tome na koji način se može obogatiti sama aktivnost. U toku celog sastanka je vladala vrlo pozitivna i radna atmosfera, sa dosta konstruktivnih rešenja i novih ideja.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs